Kind Veilig

Bij het domein Kind Veilig staat de veiligheid en het welzijn van kinderen centraal. Deze trainingen helpen professionals bij het werken met kinderen en ouders.

Kind Veilig

Bij het domein Kind Veilig staat de veiligheid en het welzijn van kinderen centraal tijdens onze trainingen. Onze adviseurs en trainers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van leeractiviteiten, die het werken met kinderen en jongeren bevorderen.

Daarnaast zijn de ouders natuurlijk een grote invloed in het leven van hun kinderen, daarom bieden wij ook trainingen aan die hierop gericht zijn. Onze trainingen worden geheel op maat voor u samen gesteld, zodat ze aansluiten op de situaties die in uw branche voor komen. Wilt u meer informatie over onze 'Kind Veilig trainingen'? Neem dan contact met ons op! 

Contact

Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor professionals die met kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar en hun ouders en/of verzorgers werken.

Kind Veilig richt zich primair op het werkveld van de jeugdzorg- en hulpverlening, maar richt zich ook op andere werkvelden waar kinderen/jeugdigen en ouders/verzorgers de hoofdrol hebben. Denk hierbij aan kinderopvang, sportverenigingen, scholen enz.

Vooral leraren, begeleiders en coaches van kinderen zullen voor de 'Kind Veilig trainingen' in aanmerking komen. 

Wat?

Het aanbod bestaat uit workshops en meerdaagse trainingen voor zowel startende als ervaren professionals.

Wij hebben een breed aanbod aan trainingen die alle aspecten van het werken met kinderen, jeugdigen of hun ouders behandeld.

Zie hieronder een overzicht van de trainingen in dit domein.

Interesse?

Bij Sirius zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende bedrijfstrainingen. Wij halen onze waarde uit de ontwikkeling van professionals. Daarnaast zien wij de groei van ondernemingen door de zelfverzekerdere instelling van de medewerkers als een positief resultaat. Om de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen te waarborgen zijn ze allemaal op maat gemaakt en bieden wij ze op locatie aan. Heb je vragen over deze training of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of spreken deze trainingen jou aan en wil je inzicht krijgen in de verschillende trainingen die wij aanbieden?  Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.