Veiligheid

Het domein 'veiligheid' richt zich vooral op verschillende professionals die actief zijn bij onder andere de politie en overige handhaving, rechtbanken , juristen en beveiligingsmedewerkers. 

Veiligheid

De veiligheid van deze medewerkers staat tijdens deze trainingen voorop. Hoe kunnen zij het beste handelen in verschillende situaties en hoe kunnen zij zichzelf beschermen? Wij verzorgen dit al jaren lang voor onder meer de Raad voor de Rechtspraak. Onze adviseurs en trainers hebben ruimschoots hun sporen binnen dit domein verdiend, waarbij hun focus vooral ligt op fysieke en mentale veiligheid van de professional. Wilt u meer informatie over onze veiligheidstrainingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Voor wie?

De veiligheid trainingen richten zich vooral op mensen die werkzaam zijn binnen branches waarbij de veiligheid een grote rol speelt. Denk hierbij aan de politie, beveiligers, boa's, juristen en leden van de rechtbank maar ook voor specifieke beroepen in de zorg kan deze training geschikt zijn.

Personen die werkzaam zijn binnen deze beroepen komen regelmatig in aanraking met agressief gedrag, lastige situaties of ingewikkelde gesprekken. Tijdens de trainingen zullen verschillende situaties aan bod komen die in de betrefende branche van toepassing zullen zijn.

Wat?

Het trainingsaanbod van het domein 'veiligheid' is erg breed, zo is het mogelijk te kiezen voor een training die zich meer richt op de gespreksvoering of juist meer op praktijkgerichte situaties waarbij u met acteurs aan de slag gaat om uw vaardigheden te verbeteren.

Bij deze trainingen zal het wederzijds respect naar de personen in kwestie erg belangrijk zijn. Maar, ook de veiligheid van beiden partijen speelt een grote rol tijdens onze trainingen.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan ons onderstaande trainingsaanbod: 

Overzicht trainingen Veiligheid

Interesse?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen voor professionals. Wij richten ons voornamelijk op branches die werkzaam zijn met andere mensen en daarbij regelmatig in aanraking komen met lastige situaties. Daarnaast zien wij de groei van bedrijven door de zelfverzekerdere instelling van de medewerkers als een positief resultaat. Heb je vragen over onze trainingen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.