E-learning aanbod

Hier vindt u voorbeelden van Sirius e-learning cursussen die ook een beeld geven van de mogelijkheden. Interesse in advies voor uw opleidingsbehoefte? Neem even contact met ons op.

Tijd en kosten besparen, kwaliteit verhogen

Deze e-learning cursussen zijn beschikbaar; om zelfstandig te volgen, als naslagwerk of in combinatie met maatwerk training. Sirius is volop bezig met het uitbreiden van dit aanbod. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij vertellen u graag meer.

Omgaan met agressie (in de zorg)

Deze basiscursus geeft kennis en inzicht in het herkennen en beïnvloeden van drie vormen van agressie. Dat is enorm belangrijk geworden bij de dagelijkse werkzaamheden van professionals, in de zorg, handhaving en in het sociale domein.

De cursus biedt duidelijke uitleg met video-fragmenten en oefenvragen over wat agressie eigenlijk is, welke soorten agressie er zijn en welke strategieën je kunt hanteren om escalatie te voorkomen. 

Hier ziet u een voorbeeld in een zorgsituatie, andere situaties kunnen heel makkelijk worden opgenomen.

Deze e-learning cursus is geaccrediteerd door het SKJ, accreditatienummer: SKJ210193. Geaccrediteerde punten totaal: 2.00

Indruk

De Omgevingswet en ik

De Omgevingswet brengt een wezenlijk andere manier van werken teweeg. Deze cursus richt zich met name op dat aspect anders werken en geeft inzicht in:

  • de Omgevingswet op hoofdlijnen
  • de verbetering en vernieuwing die de wet brengt
  • en welke verandering dat vraagt aan de organisatie en medewerkers

Verder gaan we samen een basis leggen voor de vaardigheden die je nodig hebt om met deze veranderingen om te gaan en daarmee nog beter te functioneren, binnen de nieuwe uitgangspunten van de Omgevingswet.

Indruk