Training motiverende gespreksvoering

Iemand gemotiveerd krijgen… het kan een hele klus zijn. De training Motiverende Gespreksvoering is dan een succesvolle tool om in te zetten. In de training ontwikkel je een op samenwerking gerichte, doelgerichte gespreksstijl met bijzondere aandacht voor verandertaal.

Dit leer je

In de training Motiverende Gespreksvorming leer je om iemands persoonlijke motivatie en commitment voor een bepaalde zaak te versterken. Dit gebeurt door zijn/haar redenen om te veranderen te ontlokken en te verkennen in een respectvolle sfeer.

Doel

Na deze training ken je het theoretische model van motiverende gespreksvoering en kun je de geleerde vaardigheden direct in de praktijk brengen.

Omvang

De training Motiverende Gesprekvoering bestaat uit 2 dagen (4 dagdelen). Op aanvraag kan de training in vorm en intensiteit worden aangepast. De training wordt begeleid door 1 trainer en 1 acteur.

Voor wie

Motiverende gespreksvoering is een zeer effectieve gesprekstechniek die kan worden toegepast in veel verschillende werkvelden. Van verslavingszorg en (jeugd)hulpverlening tot onderwijs en het bedrijfsleven. De methode is efficiënt en breed inzetbaar, ongeacht de cultuur en het opleidingsniveau.

Accreditatie

Op aanvraag.