Trainingen

Sirius Training & Advies b.v. is al 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van training, advies en coaching. We werken uitsluitend met experttrainers op verschillende gebieden en zijn een CEDEO-gecertificeerde organisatie. De trainingen van Sirius Training & Advies zijn bij verschillende registers geaccrediteerd, waaronder het SKJ en Registerplein. We ontwikkelen bij voorkeur trainingen en trajecten op maat, zodat we maximaal kunnen voldoen aan de wensen.

Sirius Training & Advies BV is in 1992 opgericht door Ton Ossewaarde MMC. Dit was het logische vervolg op Tons freelance trainingsactiviteiten voor alle denkbare typen organisatie, zoals nu geordend in de vijf domeinen in de huidige Sirius-praktijk: Kind & Veilig, Sociaal, Veiligheid, Health en Onderwijs. 

Ton is bij Sirius-breed actief als adviseur, managementconsultant en coach. Hij ondersteunt het directieteam en richt zich met name op het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden en innovatie.

Klik op 1 van de domeinen om de daarbij behorende trainingen te bekijken:

VR


CEDEO gecertificeerd

Een CEDEO-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80% van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Wij zijn trots dat we deze certificering hebben mogen ontvangen.

Lees meer


In-company is beter

Wij bieden onze trainingen in-company aan. De ervaring leert dat dit effectiever is dan dat medewerkers een training buiten de deur volgen. Om een optimale return of investment te generen voor de organisatie, bieden we advies en consult op het gebied van borging van de nieuwverworven kennis en kunde. 

Lees meer


Punten halen

Veel gemeenten en organisaties eisen dat professionals in de hulpverlening SKJ en/of Registerplein geregistreerd zijn. Deze gemeenten en organisaties zijn erbij gebaat om dit voor hun medewerkers te faciliteren. Op deze manier weet je dat de medewerkers voldoende punten halen voor hun registratie, heb je zicht welke deskundigheidsbevordering zij volgen en bespaar je kosten.


Maatwerk

Sirius Training & Advies heeft ervaring met het plannen, organiseren en uitvoeren van kwalitatief hoog en goed geëvalueerde opleidingstrajecten die dit mogelijk maken. We bieden bij voorkeur maatwerk en gaan graag met je in gesprek over wat we voor je kunnen betekenen.

Eelko van Groen

DIRECTEUR TRAINING & COACHING

Eelko van Groen verdiende zijn sporen als manager in de zorg en was betrokken bij opleiding, training, coaching en organisatieontwikkeling. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring als gekwalificeerd coach en trainer in de domeinen waarop Sirius Training & Advies actief is: onderwijs, health, kindveilig, sociaal domein en veiligheid. Voor Sirius houdt Eelko zich als directeur bezig met het reilen en zeilen van de sectoren training en coaching.

Kennismaken? Neem contact op met Eelko van Groen via: eelko.vangroen@siriustraining.nl 

Ruud van Acquoij

ACCOUNTMANAGER TRAINING, ADVIES & COACHING

Spin in het web van Sirius Training & Advies is Ruud van Acquoij. Met Ruud heeft Sirius een heel ervaren accountmanager in huis met een zeer brede achtergrond: van manager in de zorg tot expert op het gebied van LVB en gekwalificeerd coach. Hij is aanspreekpunt binnen Sirius en in het bijzonder voor de Virtual Reality trainingen.

Kennismaken? Neem contact op met Ruud van Acquoij via: ruud.van.acquoij@siriustraining.nl