(Geestelijke) zorg

Zorgprofessionals hebben te maken met een veelheid aan situaties, waar zij adequaat op in moeten kunnen spelen.
De trainingen van Sirius in de (geestelijke) gezondheidszorg helpen zorgprofessionals omgaan met clienten en familie.

(G)GZ

Het Domein (Geestelijke) Gezondheidszorg kent een breed werkveld waarin Sirius al lange tijd actief is. We zijn werkzaam voor professionals van huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, gezondheidscentra voor asielzoekers, ziekenhuizen, en verzorgingshuizen. In ons aanbod richten wij ons op de interactie tussen de zorgprofessionals en cliënten. Sirius vindt het belangrijk dat professionals voldoende zijn toegerust om op adequate wijze met cliënten om te gaan.

Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Zij kunnen daarbij werkzaam zijn in preventie, behandeling, begeleiding, verpleging of bescherming. Zij hebben dagelijks te maken met mensen met psychische problemen, dit kan aan de basis staan voor bepaald gedrag wat ze tegenkomen in hun werk. Het doel is om de professional zo veel mogelijk houvast te geven om hier op de juiste manier mee om te kunnen gaan.

Wat?

De trainingen hebben verschillende onderwerpen om zo meerdere aspecten van het werkveld naar voren te laten komen. Het aanbod bestaat uit workshops en meerdaagse trainingen voor zowel startende als ervaren professionals. Wij hebben een breed aanbod aan trainingen zodat er altijd iets is wat goed aansluit op uw wensen, daarnaast zijn trainingen op maat ook beschikbaar. Zie hieronder een overzicht van de trainingen in dit domein.

Interesse?

Bij Sirius zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende bedrijfstrainingen. Wij halen onze waarde uit de ontwikkeling van professionals. Daarnaast zien wij de groei van ondernemingen door de zelfverzekerdere instelling van de medewerkers als een positief resultaat. Om de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen te waarborgen zijn ze allemaal op maat gemaakt en bieden wij ze op locatie aan. Heb je vragen over deze training of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of spreken deze trainingen jou aan en wil je inzicht krijgen in de verschillende trainingen die wij aanbieden?  Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.