Onderwijs

Gedrag van leerlingen, omgaan met lastige ouders, communicatie binnen het team; leerkrachten, ondersteuners en schoolleiders hebben veel vaardigheden nodig om hun werk goed te kunnen doen. Sirius helpt hierbij.

Onderwijs

Het onderwijs is een complex vakgebied, door trainingen kan het personeel extra vaardigheden opdoen om in de vele situaties zo goed mogelijk te handelen. Goede scholing en trainingen dragen bij aan de kwaliteit van het onderwijs. Het domein richt zich op alle vormen van onderwijs. Onze adviseurs en trainers hebben ruime ervaring van het primair tot aan het hoger beroepsonderwijs. Ons aanbod is sterk gericht op de persoonlijke ontwikkeling van leerkrachten, docenten, schoolleiders, onderwijsondersteuners en organisatie- en teamontwikkeling. Wij ondersteunen vooral op de pedagogische elementen, het persoonlijk leiderschap en samenwerking van de onderwijsprofessionals. 

Lastig?

Wij weten dat goed onderwijs door goede leraren wordt gegeven. Maar weten ook dat het verzorgen van onderwijs vandaag de dag complex en lastig kan zijn. Veel professionals ervaren het gedrag van leerlingen, de gesprekken, de ouders, sommige collega’s, teams en zelfs regelgeving als een uitdaging. In ons aanbod staat de ontwikkeling van een evenwichtige, zelfbewuste en krachtige professional centraal. Hoe zorg je ervoor dat je lastige zaken de baas bent en blijft?

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen richten zich op alle verschillende vormen van het onderwijs, van primair naar speciaal tot hoger beroepsonderwijs, al het onderwijspersoneel kan dus een training of cursus volgen.

Het aanbod is geschikt voor leerkrachten, docenten, schoolleiders en onderwijsondersteuners daarbij zijn er ook trainingen voor organisatie- en teamontwikkeling.

Waaruit bestaan de trainingen?

Het aanbod bestaat uit workshops en meerdaagse trainingen voor zowel startende als ervaren professionals.

Wij hebben een breed aanbod aan trainingen die alle aspecten van het werken met kinderen, jeugdigen of hun ouders behandeld. Zie hieronder een overzicht van alle trainingen in dit domein:

Interesse?

Bij Sirius zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende bedrijfstrainingen. Wij halen onze waarde uit de ontwikkeling van professionals. Daarnaast zien wij de groei van ondernemingen door de zelfverzekerdere instelling van de medewerkers als een positief resultaat. Om de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen te waarborgen zijn ze allemaal op maat gemaakt en bieden wij ze op locatie aan. Heb je vragen over deze training of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of spreken deze trainingen jou aan en wil je inzicht krijgen in de verschillende trainingen die wij aanbieden?  Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.