Omgaan met agressie, weerstand en ongewenst gedrag

Maak kennis met de unieke aanpak van Sirius; gebaseerd op interventies leren deelnemers op een veilige manier en in herkenbare situaties omgaan met ongewenst gedrag.

Omgaan met agressie, weerstand en ongewenst gedrag

Binnen Sirius trainen we al jaren volgens de wetenschappelijke concepten ontwikkeld door experts van het Australisch Instituut voor criminologie; Swanton en Webber. Deze concepten beschrijven niet alleen de drie vormen van agressie, maar ook achtergrondinformatie over de dynamiek, de intenties en verschijningsvorm.

Op basis daarvan zijn een aantal interventies beschreven en verder ontwikkeld langs de systeem- en communicatietheorieën waarbij invloed en beïnvloeden als basis centraal staan. Die interventies worden geoefend in de training met inzet van een acteur; rustig, herkenbaar en toepasbaar.

Zo zijn trainingen ontstaan die worden ervaren als heel herkenbaar naar de eigen situatie en veilig. Deelnemers voelen de ruimte om te leren, om te experimenteren met gedrag en interventies; de beste manier om te leren met het hoogst mogelijke rendement.

Hieronder vindt u onze trainingen 'Omgaan met agressie, weerstand en ongewenst gedrag'.


Maatwerk

Wij hebben ervaring met het plannen, organiseren en uitvoeren van kwalitatief hoge en goed geëvalueerde opleidingstrajecten die speciaal voor jouw bedrijf op maat worden gemaakt.

Door onze ervaring binnen verschillende branches en domeinen kunnen we jou altijd een perfect passende training aanbieden.

De trainingen worden in overleg opgezet, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen en behoefte van de betreffende organisatie. Het is ook mogelijk een huidige training aan te laten passen zodat hij beter bij de huidige organisatie of branche aansluit.

Ons aanbod

Onze trainingen zijn verdeeld over verschillende domeinen hierdoor bieden wij een grote verscheidenheid aan trainingen aan. De trainingen zijn bedoeld voor professionals werkzaam in het betreffende vakgebied. De zorg en het onderwijs zijn twee van de grootste branches die wij bedienen. Hieronder vindt u de domeinen waaronder de verschillende trainingen vallen. Er zijn ook trainingen die onder meerdere domeinen onder te verdelen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de training mindfulness, deze training is in iedere branche van toepassing.

Referenties

Wij zijn trots op het werk wat wij in het verleden al hebben mogen realiseren. Wij hebben namelijk al veel klanten bediend met onze trainingen, zowel commercieel als binnen de overheid, een overzicht van onze klanten en partners kunt u hier vinden. Dankzij deze samenwerkingen hebben wij ons kunnen verdiepen in verschillende sectoren waardoor onze kennis en ervaring is toegenomen.