Online Coaching: stress de baas

In drie sessies leer je: 

  • Een 3-tal effectieve technieken waarmee je stress kunt reduceren. 
  • Hoe je kunt herkennen dat je stress ervaart. 
  • Wat je triggers zijn. 
  • Een stress-reductie-plan maken dat je direct kunt toepassen in de praktijk. 

In deze coaching leer je 3 effectieve stressreductietechnieken; 

  • Mindfulness
  • Hartcoherentie
  • Emotional freedom techniques 

De sessies vinden plaats door middel van Skype, Zoom of een andere vorm van videobellen, hierdoor vormen afstand en andere drempels geen bezwaar.

De coach: 

Eelko van Groen is een ervaren coach, trainer en project/teammanager. Mensen en teams de beste versie van zichzelf laten worden, is daarbij steeds zijn kracht en missie geweest. Daarbij maakt hij gebruik van de meest effectieve interventies van dit moment. 

Door middel van de dialoog en oefeningen werkt hij samen met jou aan de dingen die jij op wilt lossen of wilt leren. Doelgericht, maar altijd op jouw tempo en vanuit volle aandacht met wat voor jou belangrijk is.

Afhankelijk van wat het beste bij jou en jouw vraag aansluit, werkt hij met verschillende effectieve technieken, waaronder oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering , Emotional Freedom Techniques (EFT), mindfulness, cognitieve technieken, gespreksvaardigheidstraining, technieken uit de Human Givens Psychologie en hartcoherentie.  


Contactgegevens: 

Eelko van Groen

eelko.vangroen@siriustraining.nl

0618511810

Waarom dit trainen?

Een beetje spanning is vaak nuttig. Het maakt dat je goed oplet en snel kunt reageren. Soms wordt er te veel van ons gevraagd of willen we te veel. Als de stress in ons lichaam toeneemt stijgt onze spanning en daalt onze stemming. Onze gedachten worden negatiever en zwart-wit, waardoor alles lijkt tegen te zitten en er minder oplossingen voor handen lijken te zijn. Wanneer de spanning hoog is, daalt de ratio en de stemming en nemen negatieve gedachten en gevoelens toe. Door stress word je de mindere versie van jezelf.

Herken het op tijd

Wanneer je acute stress niet op tijd herkent kan dit leiden tot chronische stress. Dit kan grote gevolgen hebben. Je bent sneller moe of geïrriteerd en ontspannen lukt niet meer goed. Het piekeren neemt toe en je slaappatroon kan verstoord raken. Dit kan invloed hebben op je functioneren en je algeheel welbevinden.

Te veel stress is een probleem en ongezond. Hier is helaas geen pilletje tegen. Of toch wel?

De training stress de baas, biedt paracetamol bij acute stress, geeft je grip op jouw eigen stressbeleving en stressreductie. 

Hoe train je dat?

Door middel van oefeningen, verhalen en inzichten ga je individueel en in groepsverband aan de slag met je eigen stresspatroon. Je gaat antwoord vinden op vragen als “wat zijn mijn triggers”, “hoe voel ik stress in mijn lijf” en “welke gedachten ontstaan er tijdens stress”.

Na de training?

Je leert de functie van stress kennen en je leert wanneer stress destructief wordt. Na deze training ben je in staat om stress te herkennen en je leert technieken waarmee je deze stress kunt reduceren. De stress-reductie-technieken in deze training zijn effectief en direct toepasbaar in de praktijk. Dit is een training die een grote (positieve) impact kan hebben op je leven.