Incompany trainingen

Wij zijn als Sirius Training & Advies b.v. al 25 jaar een professionele partner op het gebied van adviescoaching en training. We werken alleen met experttrainers en zijn een CEDEO-gecertificeerde organisatie. De trainingen van Sirius Training & Advies zijn bij meerdere registers geaccrediteerd, waaronder het SKJ en Registerplein. We geven en ontwikkelen bij voorkeur trajecten en trainingen op maat, zodat we maximaal kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Om deze reden bieden wij de trainingen niet alleen op onze locatie maar ook bij jou in house aan. Dit betekent dat wij de training bij jou op kantoor in heel Nederland geven. Onze ervaring leert dat dit effectiever is dan dat medewerkers een training buiten de deur volgen. Om een optimale return of investment te generen voor de organisatie, bieden we advies en consult op het gebied van borging van de nieuwverworven kennis en kunde aan tijdens onze incompany trainingen

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

In house trainingen hebben meerdere voordelen ten opzichte van trainingen op onze locaties.

  • Je hoeft niet extra te reizen, dit scheelt tijd en moeite, en is zeker wanneer jullie met een grote groep zijn een voordeel.
  • De training is in een bekende omgeving, dit zorgt voor rust bij de deelnemers waardoor de stof beter opgenomen wordt.
  • De training is gemakkelijker in te plannen dan wanneer iedereen naar een andere locatie moet komen.  

Maatwerk

Wij hebben ervaring met het plannen, organiseren en uitvoeren van kwalitatief hoge en goed geëvalueerde opleidingstrajecten die speciaal voor jouw bedrijf op maat worden gemaakt. Door onze ervaring binnen verschillende branches en domeinen kunnen we jou altijd een perfect passende training aanbieden. De trainingen worden in overleg opgezet, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen en behoefte van de betreffende organisatie. Het is ook mogelijk een huidige training aan te laten passen zodat hij beter bij de huidige organisatie of branche aansluit.

Ons aanbod

Onze trainingen zijn verdeeld over verschillende domeinen hierdoor bieden wij een grote verscheidenheid aan trainingen aan. De trainingen zijn bedoeld voor professionals werkzaam in het betreffende vakgebied. De zorg en het onderwijs zijn twee van de grootste branches die wij bedienen. Hieronder vindt u de domeinen waaronder de verschillende trainingen vallen. Er zijn ook trainingen die onder meerdere domeinen onder te verdelen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de training mindfulness, deze training is in iedere branche van toepassing.

Referenties

Wij zijn trots op het werk wat wij in het verleden al hebben mogen realiseren. Wij hebben namelijk al veel klanten bediend met onze trainingen, zowel commercieel als binnen de overheid, een overzicht van onze klanten en partners kunt u hier vinden. Dankzij deze samenwerkingen hebben wij ons kunnen verdiepen in verschillende sectoren waardoor onze kennis en ervaring is toegenomen. 

Locaties

Het fijne aan ons aanbod is dat wij onze trainingen door heel Nederland aanbieden. Daardoor hoef je als organisatie niet met een deel van de werknemers een lange rit te maken naar ons kantoor. Omdat de incompany trainingen door het hele land plaatsvinden, geven wij regelmatig trainingen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Dit zijn echter niet de enige locaties, als u een geschikte trainingsruimte heeft komen wij bij u langs, in heel Nederland.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!