Training oplossingsgerichte gespreksvoering

Tijdens de training oplossingsgerichte gespreksvoering ga je met een ervaren trainer en acteur aan de slag met verschillende casus waarin verschillende vak gerelateerd problemen naar voren komen. Niet de problemen zelf, maar oplossingen voor problemen staan centraal bij deze training. Deze fundamenteel andere werkwijze sluit naadloos aan bij professionals en organisaties die mensen in hun kracht willen zetten. Branches die hier regelmatig met complexe gespreksvoering te maken zijn onder andere het onderwijs en zorginstellingen. Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op!

Contact

Dit leer je

Deze training bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Je leert wat de ideale basishouding is en hoe je deze én gesprekstechnieken kunt toepassen in jouw praktijk onder begeleiding van een trainer en een acteur. De theorie is dus de inleiding tot praktisch oefenen.
In de training leer je gesprekstechnieken om het oplossingsvermogen te onderzoeken van je (toekomstige) gesprekspartners, om krachtbronnen in te zetten en concrete stappen te zetten in de richting van de door hen gewenste verandering.

Doel

Na deze training ken je verschillende theoretische modellen die van toepassing zijn op deze manier van gespreksvoering en kun je de geleerde vaardigheden direct in de praktijk toepassen.

Duur

De duur van deze training is 2 dagen (4 dagdelen). Op aanvraag kan de training in vorm en intensiteit worden aangepast. De training wordt begeleid door 1 trainer en 1 acteur.

Voor wie

Deze training is met name bestemd voor professionals werkzaam in de domeinen onderwijs, kindveilig en health.

Accreditatie

Op aanvraag.

Interesse? 

Spreekt deze training jou aan en wil je als professional aan de slag gaan met  gesprekstechnieken binnen jouw vakgebied? Neem dan deel aan deze training waarin je sociale vaardigheden op het gebied van gesprekvoering worden verbeterd. Bij Sirius zijn gespecialiseerd in het aanbiedingen van verschillende bedrijfstrainingen. Wij halen onze waarde uit het de ontwikkeling van professionals en het zien groeien van ondernemingen door deze persoonlijke en werk gerelateerde groei van de medewerkers. Om de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen te waarborgen zijn ze allemaal op maat gemaakt en bieden wij ze op locatie aan. Heb je vragen over deze training of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.