Trainingen in de zorg van Sirius

Voor Sirius is de gezondheidszorg een branche waarin wij al jarenlang ervaring hebben in het aanbieden van trainingen. De zorg kent een erg breed werkveld, niet alleen verpleegkundige maar ook de geestelijke zorg is hierbij erg van belang. Ook mensen die werkzaam zijn in de ouderenzorg en verloskundigen vallen allemaal binnen deze sector. Binnen deze branche kom je als zorgmedewerker vaak in aanraking met lastige situaties waarin verschillende gesprekstechnieken van toepassing kunnen zijn. Het omgaan met cliënten vergt nu eenmaal de juiste vaardigheden en kennis. Wij van Sirius hebben ruime ervaring met het trainen, adviseren en coachen van zorgmedewerkers. Heb je vragen met betrekking tot onze trainingen in de zorg? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Waarom een training volgen in de zorg

Het doel van de verschillende trainingen is uiteindelijk om de gehele zorg cliëntvriendelijk te maken. Want als zorgmedewerker willen we allemaal hetzelfde en dat zijn tevreden cliënten die zich op hun gemak voelen in een veilige omgeving. Om dit zo goed mogelijk te verwezenlijken zijn opgeleide en getrainde professionals nodig die aan de verwachtingen en wensen van de cliënten kunnen voldoen. De trainingen die wij aanbieden zijn vooral gericht op de interactie tussen de zorgprofessionals en de cliënten. Zo zal jij als professional op een duidelijke en meelevende wijze in gesprek kunnen gaan met de cliënt en de betrokkene. Deze verbetering van de communicatieve vaardigheden kunnen voor zorgmedewerkers goed van pas komen tijdens bijvoorbeeld intake- of doorverwijzingsgesprekken. Ook voor het omgaan met ADD, psychiatrische ziektebeelden of overgevoelige kinderen zijn onze trainingen in de zorg erg geschikt.

Bekijk alle zorg trainingen

Zorg trainingen op maat

Alle trainingen die wij aanbieden in de zorg worden geheel op maat samengesteld. Iedere onderneming en organisatie zit anders in elkaar en verdient volgens ons dan ook de juiste ondersteuning. Wij spelen in op verschillende situaties die binnen het betreffende vakgebied kunnen voorkomen. Onze trainingen vinden plaats op de locatie die je zelf wenst, wij zijn van mening dat een vertrouwde omgeving tot betere resultaten leidt. Om het optimale resultaat te behalen werken wij uitsluitend met ervaren en professionele trainers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarin jij werkzaam bent. Bij de meeste trainingen zal ook gebruik worden gemaakt van een acteur die jou mee neemt in verschillende situaties die voor kunnen komen in de zorg. Wij zijn Cedeo-gecertificeerd wat betekend dat meer dan 80% van onze opdrachtgevers tevreden is over onze kwaliteit. Wilt u meer informatie over onze trainingen voor zorgprofessionals dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.