Sociale vaardigheden training bij Sirius

Wil jij je skills op het gebied van sociale vaardigheden, gespreksvoering of communicatie verbeteren? Sirius biedt verschillende sociale vaardigheden trainingen aan waarmee jij een professional wordt binnen jouw vakgebied. Het begrip sociale vaardigheden is erg breed, sociale vaardigheden zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Tijdens een gesprek of het communiceren binnen de gemeenschap zijn deze vaardigheden van belang. Vind jij het als professional lastig om uit je woorden te komen of op de juiste manier iets over te brengen op een persoon? Wij helpen jou graag deze vaardigheden te ontwikkelen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Contact

Sociale vaardigheden training voor professionals

Tijdens onze verschillende trainingen komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat jij de juiste skills krijgt op het gebied van gespreksvoering en communicatie. Deze skills zijn vaak in verschillende functies nog extra van belang. Denk bijvoorbeeld aan verschillende managementfuncties waarbij het voeren van motiverende gesprekken, het geven van feedback en oplossingsgerichte gespreksvoering erg van belang zijn. Niet alleen in een managersfunctie komen de sociale vaardigheden vaak aan bod, ook in de onderwijssector of in de zorgbranche kunnen zich vaak moeilijke situaties voor doen waarbij het beheersen van de juiste sociale vaardigheden de situatie een stukje makkelijker maken. Een voorbeeld hiervan is de gespreksvoering met ouders of kinderen waarbij er in beide gevallen regelmatig sprake is van onbegrip of lastig gedrag. Tijdens deze training leert u omgaan met dit gedrag en de juiste gesprekstechnieken toe te passen in verschillende situaties. Bekijk onze trainingen om een beter idee te krijgen over welke training het beste aansluit bij jouw functie of vakgebied.

Bekijk onze trainingen

Trainingen op maat

Wij zijn van mening dat ieder persoon en onderneming uniek is en anders in elkaar zitten. Daarom bieden wij onze trainingen aan op maat en zullen wij inspelen op de verschillende situaties die zich voor doen binnen het vakgebied. Wij streven ernaar maximaal te voldoen aan de wensen en behoeften zodat de trainingen optimaal op de betreffende personen aansluiten. Daarnaast bieden wij onze trainingen aan op locatie bij het betreffende bedrijf. Uit ervaring is gebleken dat er op deze manier positievere resultaten worden behaald dan als een training buiten de deur wordt gevolgd. In een vertrouwde omgeving is de drempel namelijk lager om je open te stellen in verschillende situaties. Naderhand zal er aan de organisatie een advies gegeven worden zodat de resultaten van de sociale vaardigheden trainingen worden gewaarborgd. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op