High Impact Training

Voor de training:

  • Video assessment:

Met behulp van (body)camera’s worden zowel het niveau van de performance van de deelnemer vastgelegd. Onder leiding van een facilitator bepalen deelnemers aan de hand van de videobeelden leer- en trainingsdoelen.  

  • Opdoen van kennis met behulp van compacte en interactieve e-learning:

Deelnemers bereiden zich thuis of op de werkplek online voor op de training (zowel op kennis als op vaardigheidsniveau) waardoor in de training meer en specifieker kan worden geoefend.

 

Tijdens de training:

  • Video response trainers:

In de training wordt vooral geoefend, geoefend en geoefend. Voorafgaand aan het oefenen met acteurs wordt deelvaardigheden getraind met behulp van video response trainers. De deelnemer wordt digitaal geconfronteerd met videobeelden van zijn ‘tegenpartij’, reageert daarop en die reactie wordt opgenomen door de webcam. De deelnemer kan daardoor direct zijn reactie beoordelen en zo nodig opnieuw reageren. Met het  effect dat de rollenspelen met acteurs veel effectiever zijn.

 

Na de training:

Leren op de werkplek met behulp van het trainingsinstrumentarium

  • Bodycams als coaching instrument:

In de werksituatie kan de deelnemer beschikken over de inhoud en methodieken die voorafgaand aan en tijdens de training worden toegepast.

De deelnemer heeft toegang tot de E-learning en de Video response trainers voor korte fresh ups. De (body)cam kan worden ingezet als coaching instrument.

Dit type training is aantoonbaar effectiever (> 50%) en efficiënter (> minder tijd) dan standaard (leslokaal)trainingen. De methodiek is toegepast bij een aantal grote bedrijven en wordt uitermate positief beoordeeld.

Parcours heeft verder een uitgebreide ervaring met het opdoen van kennis waarbij e-tools een belangrijke rol spelen.

High Impact training

Sirius is er van overtuigd dat training zo dicht mogelijk bij de werkvloer moet worden gegeven. Moderne leertechnologie bieden daarvoor mogelijkheden. Sirius is daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Parcours Learning. Parcours is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van moderne leermethoden. De leerfilosofie van beide bedrijven (leren zoveel mogelijk op de werkvloer) sluit naadloos op elkaar aan.

 

Parcours Learning beschikt o.a. over unieke kennis op het gebied van e-tools in gedragstrainingen, z.g. ‘High Impact Training’. 

Meer Informatie