Trainingsbureau Leiden | Sirius Training & Advies

Ben je opzoek naar een trainingsbureau in Leiden? Dan ben je bij Sirius training & advies aan het juiste adres. Wij verzorgen trainingen voor professionals in verschillende branches door heel Nederland maar zijn zelf gevestigd in Leiden. Omdat trainingen in een vertrouwde omgeving positievere resultaten behalen dan in een vreemde omgeving bieden wij de trainingen op jouw locatie aan. Dat betekent dat jij de keuze hebt of het bij jullie op kantoor plaatsvindt of een andere plek naar jouw keuze. Wij maken in veel gevallen onze trainingen op maat omdat ieder bedrijf en ieder team anders is, is een specifieke aanpak altijd het meest effectief. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Onze locatie in Leiden

Ons eigen kantoor is gevestigd in Leiden op een uur vanaf Amsterdam en ruim een half uur van Rotterdam en Den Haag, oftewel heel centraal. Onze praktijk bevindt zich in het centrum van leiden en is per openbaar vervoer of per auto makkelijk te bereiken. Het adres is:

Sirius Training en Advies

Hooglandse Kerkgracht 14

2312 HT Leiden

Welke trainingen bieden wij aan?

We bieden veel verschillende trainingen aan. Doordat wij actief zijn in verschillende soorten branches en inspelen op de actualiteit binnen de verschillende vakgebieden. Wij werken aan de hand van verschillende domeinen, deze domeinen zijn onderverdeeld onder; veiligheidkind veiligsociaalonderwijs en health. Wij richten ons hier voornamelijk op de professionals binnen het vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan docenten waarvoor de training “omgaan met lastig gedrag van ouders” erg geschikt is. Maar, voor zorgprofessionals zullen er weer hele andere trainingen van belang zijn zoals “psychiatrische ziektebeelden”. De meeste trainingen die wij aanbieden gaan over de omgang met andere mensen of het verbeteren van de eigen werkwijze. Overigens zijn veel trainingen geschikt voor verschillende vakgebieden (deze worden dus ook in de verschillende domeinen weergegeven). Voorbeelden van trainingen die bijdragen aan een betere werkwijze zijn de timemanagement- of mindfulness training. Ben jij benieuwd naar al onze trainingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Domeinen

 
 

VR