Trainingen Rotterdam | Sirius

Ben je opzoek naar een trainingsbureau in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Sirius training & advies aan het juiste adres. Wij verzorgen trainingen voor professionals in verschillende branches door heel Nederland. Wij geloven erin dat een vertrouwde omgeving invloed heeft op de positieve resultaten die met onze trainingen worden behaald. Daarom bieden wij onze trainingen aan. Dit betekent dat wij bij jou op kantoor of op de werkplek langskomen om de trainingen te geven. Daarnaast worden onze trainingen allemaal op maat samengesteld. Iedere onderneming is namelijk anders en heeft daarom ook weer ander advies of training nodig. Wij gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op over trainingen in Rotterdam.

Contact

Onze locatie in Rotterdam 

Is jouw bedrijf gevestigd in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam? Dan komen wij graag bij jou langs om een training op maat te geven. Wij geloven er namelijk in dat een training in een vertrouwde omgeving tot positievere resultaten leidt. Wil je toch liever op een externe locatie een training volgen? . Ons eigen kantoor is gevestigd in Leiden op ruim een half uur rijden vanaf het centrum van Rotterdam. Onze praktijk bevindt zich net buiten het centrum van leiden en is per openbaar vervoer of per auto makkelijk te bereiken. Rij eerst richting Rotterdam Noord, vanaf hier ga je verder op de A13 richting Delft. Daarna volg je de A4 richting Leiden, neem afrit Zoeterwoude-Dorp en ga verder op de N206 en volg de weg richting Hooglandse Kerkgracht in Leiden. Eenmaal aangekomen op locatie heten wij jou graag van harte welkom in onze praktijk.

Welke trainingen bieden wij aan?

De verscheidenheid in het aantal trainingen die wij aanbieden is erg groot. Wij zijn actief in verschillende soorten branches en spelen in op de actualiteit binnen de verschillende vakgebieden. Ons trainingsbureau werkt aan de hand van verschillende domeinen, deze domeinen zijn onderverdeeld onder; veiligheid, kind veilig, sociaal, onderwijs en health. Wij richten ons hier voornamelijk op de professionals binnen het vakgebied. Denk hierbij aan docenten waarvoor de training “omgaan met lastig gedrag van ouders” erg geschikt is. Maar, voor zorgprofessionals zullen er weer hele andere trainingen van belang zijn zoals “psychiatrische ziektebeelden”. De meeste trainingen die wij aanbieden gaan over de omgang met andere mensen of het verbeteren van de eigen werkwijze. Voorbeelden van trainingen die bijdragen aan een betere werkwijze zijn de timemanagement- of mindfulness training. Ben jij benieuwd naar al onze trainingen in Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 
 

VR

>