Adviesvaardigheden training bij Sirius

Wil jij je vaardigheden verbeteren op het gebied van het geven en krijgen van advies? Dan ben je bij Sirius aan het juiste adres. Wij helpen jou aan de hand van verschillende gesprekstechnieken jouw sociale- en adviesvaardigheden op een hoger niveau te krijgen. Het geven van advies is in heel veel beroepssectoren van belang. Denk bijvoorbeeld aan de zorg, waarbij je als arts het juiste advies aan jou cliënten moet geven of denk aan docenten die het juiste advies aan kinderen of ouders moeten geven. Het geven van een goed advies met de juiste onderbouwing kan dus erg cruciaal zijn en invloed hebben op verschillende ontwikkelingen, daarbij is natuurlijk niet alleen de inhoud van het advies van belang maar ook hoe je het overbrengt en bijvoorbeeld of de ander ook goed begrijpt wat het inhoudt. Wij bij Sirius weten hoe jij deze technieken in de praktijk kunt toepassen en leren jou aan de hand van onze trainingen deze adviesvaardigheden in no-time aan. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een adviesvaardigheden training voor jou of jouw personeel? Neem gerust contact met ons op!

Contact

Adviesvaardigheden training voor professionals

Tijdens onze grote verscheidenheid aan trainingen komen verschillende onderwerpen aan bod, die betrekking hebben op het geven van de juiste adviezen en argumenten. Daarnaast krijg je inzicht in de kenmerken van een succesvol adviseur en leer je hoe je het beste kunt handelen tijdens het adviesproces. Hierin leer je juist in te spelen op jouw positie binnen een adviesgesprek. Het geven van advies is in heel veel branches van belang, denk bijvoorbeeld aan verschillende managementfuncties, beroepen in het ziekenhuis of op scholen. Zij voeren regelmatig gesprekken waarbij het geven van een bindend advies belangrijke gevolgen kan hebben. Voorbeelden van trainingen waarbij adviesvaardigheden aan bod komen zijn feedback geven en ontvangen, motiverende gespreksvoering en intake en doorverwijzen. Bekijk al onze trainingen en ontdek welke het beste bij jouw beroep past.

Onze trainingen

Trainingen op maat

Bij Sirius bieden wij al onze trainingen op maat aan. Dit betekent dat wij aan de hand van jouw beroep voorbeelden uit de praktijk behandelen die het best bij het vakgebied aansluiten. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met jouw wensen en behoeften op het gebied van kennis en vaardigheden die jij of jullie als bedrijf graag willen aanleren. Verder werken wij bij Sirius over het algemeen aan de hand van incompany trainingen. Dit houdt in dat wij bij jou op locatie langskomen om de trainingen te geven. Wij hebben gemerkt dat dit in de praktijk beter werkt, omdat je in een vertrouwde omgeving bent.

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen werken wij alleen met professionals die ervaren zijn in het trainen en coachen van mensen met verschillende beroepen. Onze trainingen zijn daarnaast Cedeo-erkend, wat betekent dat minimaal 80% van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op!