Omgaan met autisme, ADHD en hoogbegaafdheid

Traumasensitief werken voor wijkteams

Als medewerker van een sociaal wijkteam heb je te maken met uiteenlopende problematiek van wijkbewoners. De training Traumasensitief werken voor wijkteams helpt je bij het signaleren van psychopathologie en het verwijzen naar passende hulpverlening. Lees hier meer over deze training.

Klik hier

Omgaan met hoogbegaafde en overgevoelige kinderen

Door deze training krijg je inzicht in de uitdagingen waar (hoog)begaafde kinderen, hun ouders en docenten voor staan. Lees hier meer over deze training.

Klik hier

Psychopathologie voor vrijwilligers

Basistraining psychopathologie voor vrijwilligers. Deze training leert vrijwilligers omgaan en communiceren met cliƫnten met psychiatrische ziektebeelden.

Klik hier

Verdiepingscursus autisme spectrum stoornissen

Bij de verdiepingstraining Autisme leer je als professional om te gaan met autistische symptomen van mensen en hoe je het beste uit deze mensen haalt.

Klik hier

Verdiepingscursus AD(H)D en hooggevoeligheid

Bij de verdiepingstraining ADHD leer je als professional om te gaan met hooggevoelige mensen. Lees hier meer over deze leerzame training over omgaan met ADHD.

Klik hier

VR training LVB

Tijdens deze training wordt er doormiddel van de nieuwste technologie inzicht gegeven in het omgaan met mensen met een lichamelijk verstandelijke beperking.

Klik hier

Ouders met een Psychische Stoornis

Leer als professional omgaan met ouders met een psychische stoornis. Leer deze stoornissen herkennen en er op in te spelen. Lees meer over deze training!

Klik hier

Psychiatrische Ziektebeelden

De training psychiatrische ziektebeelden leer je als professional de ziektebeelden herkennen en hoe je er mee moet omgaan. Lees hier meer over deze training.

Klik hier