Veiligheid

Het domein 'veiligheid' richt zich vooral op verschillende professionals die actief zijn bij onder andere de politie, rechtbanken , juristen en beveiligingsmedewerkers. De veiligheid van deze medewerkers staat tijdens deze training voorop. Hoe kunnen zij het beste handelen in verschillende situaties en hoe kunnen zij zichzelf beschermen? Dit komt allemaal aan de orde tijdens onze 'veiligheids trainingen'. Wij verzorgen dit al jaren lang voor onder meer de Raad voor de Rechtspraak. Onze adviseurs en trainers hebben ruimschoots hun sporen binnen dit domein verdiend, waarbij hun focus vooral ligt op fysieke en mentale veiligheid van de professional. Wilt u meer informatie over onze veiligheids trainingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Voor wie?

De veiligheid trainingen richten zich vooral op mensen die werkzaam zijn binnen branches waarbij de veiligheid een grote rol speelt. Denk hierbij aan de politie, beveiligers, boa's, juristen en leden van de rechtbank maar ook voor specifieke beroepen in de zorg kan deze training geschikt zijn. Personen die werkzaam zijn binnen deze beroepen komen regelmatig in aanraking met agressief gedrag, lastige situaties of ingewikkelde gesprekken. Tijdens de trainingen zullen verschillende situaties aan bod komen die in de betrefende branche van toepassing zullen zijn.

Wat?

Het trainingsaanbod van het domein 'veiligheid' is erg breed, zo is het mogelijk te kiezen voor een training die zich meer richt op de gespreksvoering of juist meer op praktijkgerichte situaties waarbij u met acteurs aan de slag gaat om uw vaardigheden te verbeteren. Bij deze trainingen zal het wederzijds respect naar de personen in kwestie erg belangrijk zijn. Maar, ook de veiligheid van beiden partijen speelt een grote rol tijdens onze trainingen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan ons onderstaande trainingsaanbod: 

Trainingen

Incompany trainingen

Bij Sirius vinden we het belangrijk trainingen op maat te maken en te geven zodat het resultaat ervan beter zal zijn. Dankzij onze ervaringen in het verleden merken wij dat onze trainingen beter aanslaan wanneer ze op een vertrouwde locatie voor de professionals worden gegeven. Wij komen graag bij u lang om u kennis te laten maken met onze trainingen! 

Lees meer

Cedeo Gecertificeerd 

Sirius is Cedeo gecertificeerd, wat betekent dat minimaal 80% van onze opdrachtgevers tevreden of zeer tevreden is over de kwaliteit van onze trainingen. Wij zijn erg trots op dit certificaat en zullen er alles aan doen om de kwaliteit van onze trainingen te behouden en te verbeteren. Onze klantgerichtheid en interne opleidingen spelen hierbij een grote rol.

Lees meer

Interesse?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen voor professionals. Wij richten ons voornamelijk op branches die werkzaam zijn met andere mensen en daarbij regelmatig in aanraking komen met lastige situaties. Daarnaast zien wij de groei van bedrijven door de zelfverzekerdere instelling van de medewerkers als een positief resultaat. Heb je vragen over onze trainingen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.