Kind Veilig

Bij het domein Kind Veilig staat de veiligheid en het welzijn van kinderen centraal tijdens onze trainingen. Onze adviseurs en trainers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van leeractiviteiten, die het werken met kinderen en jongeren bevorderen. Daarnaast zijn de ouders natuurlijk een grote invloed in het leven van hun kinderen, daarom bieden wij ook trainingen aan die hierop gericht zijn. Onze trainingen worden geheel op maat voor u samen gesteld, zodat ze aansluiten op de situaties die in uw branche voor komen. Wilt u meer informatie over onze 'Kind Veilig trainingen'? Neem dan contact met ons op! 

Contact

Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor professionals die met kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar en hun ouders en/of verzorgers werken. Kind Veilig richt zich primair op het werkveld van de jeugdzorg- en hulpverlening, maar richt zich ook op andere werkvelden waar kinderen/jeugdigen en ouders/verzorgers de hoofdrol hebben. Denk hierbij aan kinderopvang, sportverenigingen, scholen enz. Vooral leraren, begeleiders en coaches van kinderen zullen voor de 'Kind Veilig trainingen' in aanmerking komen. 

Wat?

Het aanbod bestaat uit workshops en meerdaagse trainingen voor zowel startende als ervaren professionals. Wij hebben een breed aanbod aan trainingen die alle aspecten van het werken met kinderen, jeugdigen of hun ouders behandeld. Zie hieronder een overzicht van de trainingen in dit domein.

Trainingen

Incompany trainingen

Bij Sirius vinden we het belangrijk trainingen op maat te maken en te geven zodat het resultaat ervan beter zal zijn. Dankzij onze ervaringen in het verleden merken wij dat onze trainingen beter aanslaan wanneer ze op een vertrouwde locatie voor de professionals worden gegeven. Wij komen graag bij u lang om u kennis te laten maken met onze trainingen! 

Lees meer

Cedeo Gecertificeerd 

Sirius is Cedeo gecertificeerd, wat betekent dat minimaal 80% van onze opdrachtgevers tevreden of zeer tevreden is over de kwaliteit van onze trainingen. Wij zijn erg trots op dit certificaat en zullen er alles aan doen om de kwaliteit van onze trainingen te behouden en te verbeteren. Onze klantgerichtheid en interne opleidingen spelen hierbij een grote rol.

Lees meer

Interesse?

Bij Sirius zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende bedrijfstrainingen. Wij halen onze waarde uit de ontwikkeling van professionals. Daarnaast zien wij de groei van ondernemingen door de zelfverzekerdere instelling van de medewerkers als een positief resultaat. Om de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen te waarborgen zijn ze allemaal op maat gemaakt en bieden wij ze op locatie aan. Heb je vragen over deze training of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of spreken deze trainingen jou aan en wil je inzicht krijgen in de verschillende trainingen die wij aanbieden?  Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.