(G)GZ

Het Domein (Geestelijke) Gezondheidszorg kent een breed werkveld waarin Sirius al lange tijd actief is. We zijn werkzaam voor professionals van huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, gezondheidscentra voor asielzoekers, ziekenhuizen, en verzorgingshuizen. In ons aanbod richten wij ons op de interactie tussen de zorgprofessionals en cliënten. Sirius vindt het belangrijk dat professionals voldoende zijn toegerust om op adequate wijze met cliënten om te gaan.

Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Zij kunnen daarbij werkzaam zijn in preventie, behandeling, begeleiding, verpleging of bescherming. Zij hebben dagelijks te maken met mensen met psychische problemen, dit kan aan de basis staan voor bepaald gedrag wat ze tegenkomen in hun werk. Het doel is om de professional zo veel mogelijk houvast te geven om hier op de juiste manier mee om te kunnen gaan.

Wat?

De trainingen hebben verschillende onderwerpen om zo meerdere aspecten van het werkveld naar voren te laten komen. Het aanbod bestaat uit workshops en meerdaagse trainingen voor zowel startende als ervaren professionals. Wij hebben een breed aanbod aan trainingen zodat er altijd iets is wat goed aansluit op uw wensen, daarnaast zijn trainingen op maat ook beschikbaar. Zie hieronder een overzicht van de trainingen in dit domein.

Trainingen

Incompany trainingen

Bij Sirius vinden we het belangrijk trainingen op maat te maken en te geven zodat het resultaat ervan beter zal zijn. Dankzij onze ervaringen in het verleden merken wij dat onze trainingen beter aanslaan wanneer ze op een vertrouwde locatie voor de professionals worden gegeven. Wij komen graag bij u lang om u kennis te laten maken met onze trainingen! 

Lees meer

Cedeo Gecertificeerd 

Sirius is Cedeo gecertificeerd, wat betekent dat minimaal 80% van onze opdrachtgevers tevreden of zeer tevreden is over de kwaliteit van onze trainingen. Wij zijn erg trots op dit certificaat en zullen er alles aan doen om de kwaliteit van onze trainingen te behouden en te verbeteren. Onze klantgerichtheid en interne opleidingen spelen hierbij een grote rol.

Lees meer

Interesse?

Bij Sirius zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende bedrijfstrainingen. Wij halen onze waarde uit de ontwikkeling van professionals. Daarnaast zien wij de groei van ondernemingen door de zelfverzekerdere instelling van de medewerkers als een positief resultaat. Om de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen te waarborgen zijn ze allemaal op maat gemaakt en bieden wij ze op locatie aan. Heb je vragen over deze training of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of spreken deze trainingen jou aan en wil je inzicht krijgen in de verschillende trainingen die wij aanbieden?  Neem dan contact met ons op via de mail info@siriustraining.nl of bel ons op 071-341 19 51.