Innovatie

Uw bedrijfsvoering is op orde. Dagelijks zorgt het team ervoor dat uw (klant)belofte op een effectieve manier wordt waargemaakt. Uw organisatie is daarmee aantrekkelijk voor uw klant, maar ook voor toeleveranciers en tenslotte zeker ook voor uw medewerkers. Hierdoor is de beleving optimaal en geeft het uw organisatie ook positieve aantrekkingskracht voor potentiële klanten en medewerkers!

Toch verandert de wereld om ons heen continu. En zul je als gevolg daarvan ook continu moeten blijven werken aan “meebewegen” van je organisatie. Bedrijfsvoering is altijd dynamisch.

De praktijk leert dat nou juist dit continu veranderen, verbeteren en vernieuwen zeer lastig is te ‘combineren’  met de dagelijkse drukte. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de hele verschillende competenties die gevraagd worden:

Een effectieve operatie vraagt om kundige mensen, die aanpakken: echte doeners. Terwijl Innovatie vraagt om creativiteit, out-of-the-box denken, alternatieven bedenken, plannetjes maken. Innovatie vraagt vooral om denkers, die de vaardigheden hebben en de mogelijkheden krijgen om verandering, verbetering en vernieuwing vorm te geven, verder te ontwikkelen en daadwerkelijk uit te voeren. 

Innovatie, dat is toch alleen voor grote bedrijven?

Bestel hier uw GRATIS exemplaar van dit praktische boek over Innovatie, geschreven door een van onze partners.

Bestel hier