Advies

Door onze jarenlange expertise en maatwerk trajecten op het gebied van trainingen van teams en medewerkers, wordt Sirius ook regelmatig gevraagd mee te denken op meer strategisch en/of organisatorisch niveau.

Vanzelfsprekend vanuit onze ‘hands-on’ mentaliteit, beperkt zich dit deze strategievorming niet tot het geven van deskundig ‘advies’ alleen. Sirius heeft de juiste mensen aan boord met specifieke bedrijfskundige ervaring om er voor te zorgen dat uw organisatie zich ook bedrijfskundig niveau voorwaarts ontwikkelt.


"Een goede organisatie kan niet zonder goede medewerkers en vice versa"


Daar waar mensen die zich blijven ontwikkelen en actief werken aan het verbeteren van vaardigheden, zal er een natuurlijke vraag ontstaan naar een actieve ontwikkeling van uw organisatie, die meebeweegt op koers, strategie, structuur en systemen. Of dit nu is in de zorg, in het onderwijs of bij de (gemeentelijke) overheid.

Bij het stroomlijnen van deze noodzakelijke wisselwerking en organisatieontwikkeling is Sirius u al meer dan 25 jaar graag van dienst.  Nooit met een ‘generieke aanpak’, maar altijd op maat: passend bij uw situatie en organisatie, uw cultuur, historie en uw ambities.Jan Holsappel

DIRECTEUR

Sirius heeft een team van Bedrijfskundige mensen aan boord, die dagelijks organisaties helpen met hun Strategie, Bedrijfsvoering (structuur, systemen) en Innovatie (verandering, verbetering, vernieuwing).

Onder leiding van Jan Holsappel, wordt hier enthousiast samen gewerkt om daadwerkelijk hét verschil te maken!

Kennismaken? Neem contact op met Jan Holsappel via: jan.Holsappel@siriustraining.nl